top of page

PADĖKIME UKRAINAI

Updated: Jan 9, 2023

Esame dėkingi Dievui už šilumą, elektrą, vandenį. Esame aprūpinti viskuo, kas yra reikalinga, gyvename saugiai. Deja, bet šiuos dalykus turi ne visi. Ukrainoje dabar tūkstančiai žmonių kenčia šaltį, gyvena tamsoje, neturi šviežio vandens. Ant Ukrainos žemės kasdien krenta raketos. Prasidėjus karui susivienijome ir bendromis jėgomis ukrainiečius palaikėme ne tik maldomis, bet ir humanitarine pagalba. Iš Pakutuvėnų tris kartus į Ukrainą keliavo savanoriai pilnais autobusėliais su jūsų suaukota humanitarine pagalba. Atėjo laikas susivienyti ir vėl. Nusprendėme dalintis šiluma. UAB Kevija, Pakuvėnų parapija ir Shalom bendruomenė ėmėsi iniciatyvos gaminti metalines nešiojamas malkines krosnis, kurios labai palengvins ukrainiečių kasdienybę žiemos sezonu. Šiam uždaviniui įgyvendinti reikalinga fizinė ir finansinė pagalba. Reikalingi savanoriai krosnims surinkti, suvirinti, ir paruošti siuntimui (supakuoti) į Ukrainą. Esant galimybei prašytume pečius surinkinėti savanorių patalpose (Vėžaičiai). Nesant galimybės atvykti, medžiagos krosnims būtų pristatytos.



ATNAUJINTA INFORMACIJA:


Ačiū visiems aukojantiems ir taip prisidedantiems prie misijos, nešant šilumą į Ukrainos žemę.

Į Pakutuvėnų vienuolyno sąskaitą jau yra paaukota apie 2500eur. (tikslią sumą paskelbsime vėliau). Iš tų pinigų buvo nupirkta medžiagų krosnelių gamybai už 2152.83eur. (su PVM).

Toliau ieškome žmonių, kurie galėtų prisidėti darbu, atliekant suvirinimo, metalo pjaustymo ir krosnelių surinkimo darbus.

Reikalingi šilti miegmaišiai (galintys sulaikyti šilumą minusinėje temperatūroje), šiltos kojinės, kepurės, striukės ir kiti rūbai, padėsiantys ištverti šią šaltą žiemą.



Neturint patalpų ir reikalingų įrankių kviečiame susisiekti su darbų koordinatoriumi: tel. 864040461.


Auką krosims galite pervesti čia: AUKĄ GALITE PERVESTI ČIA: Gavėjo pavadinimas: Pakutuvėnų Šv. Antano Paduviečio vienuolynas Kodas: 300098499 Atsiskaitomoji sąskaita: LT087044060005107004 AB SEB bankas Banko kodas: 70440 Paskirtis: auka pagalbai Ukrainai















264 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page